WordPress Kurs och utbildning Stockholm

Välkommen till kurs i WordPress! ”WordPress Kurs” utgår från Stockholm, men erbjuder utbildning i WordPress och WordPress kurser i hela landet. Här kan du få hjälp med WordPress: Att lära sig WordPress behöver inte vara svårt. Du tittar just nu på en facit hemsida, som Du får lära dig att göra på WordPress kurs i Stockholm: Black Eye Media. OBS: WordPress kurs och utbildning i Stockholm ges även på distans!

På denna grundKurs i wordpress återskapar vi alltså denna hemsida under två dagar: För att lära sig WordPress är detta en snabb väg mot framgång med din eller ditt företags hemsida. Vår WordPress Skola finns på Klarabergsviadukten 70 i Stockholm. Kurserna drivs av Black Eye Media AB.

Kursavgiften är 4795 kr plus moms för 2 dagar.

På vår kurs i WordPress, får ni lära er allt det viktigaste i processen att sätta upp en WordPress hemsida och att hantera avancerade ”plug-ins” i WordPress.

Väldigt inspirerande och bra wordpress kurs! Otroligt mycket information och vi hann gå in på väldigt många områden – Citat av kursdeltagare

Du får även arbeta med CSS hantering för hjälp med att ändra utseendet i WordPress, på olika ”WordPress Teman” via plugins. Du behöver inga speciella förkunskaper på denna grundkurs, men god datavana är ett måste på vår WordPress utbildning. Scrolla ned eller klicka här för kursdatum